Весна

Привітай мене грозами,весно,
весняними дощами напій,
я сьогодні для тебе воскресну,
з летаргічного спокою мрій.

Мов на перше побачення чесним,
знов прийду я під крони дубів,
наречені своїй, рідна весно,
присягаю на вірність тобі...


Рецензии