Л РИКА

На різні теми я пишу вірші,
про Білозір'я і про Україну,
я їх пишу для Вашої душі,
хоч не Сосюра я,і не Тичина.

Якщо подобаються Вам мої вірші
я буду знову їх для Вас писати,
коли наллєте для хоробрості душі
частівки можу під гармошку заспівати.

І хочу побажати всім родинам
достатку,миру,спокою в душі,
хоч не Шевченко,і не Трублаїні
Карпусь писатиме для Вас свої вірші.

Якщо вірші подобаються Вам ,
доки живий,я буду ще писати,
для літніх,всіх батьків і
їхніх мам,
для школярів і навіть дошкільняти.

У лісі,де колись росли дубки,
війна,щоб закінчилася молюсь,
На Трійцю,де поховані батьки,
заозером знов з'явиться Карпусь.


Рецензии