Творче спасiння в новому

В короткий момент
тривалий,
триває наповнення сенсом від пустоти,
збайдуження від реальності
видозмінюється в фантазії

Герої, віхи, місця,
Дивні часи, словесні дивацтва й ілюзія
пишуться за раз. Придумане, як психіки двері,
навстіж гостинно відкриті,
Влучний Час для стихійної ґазди Ідеї

2024-02-12


Рецензии