Лезги Сес

Лезги сес я шагь дагъларай акъатдай
Гьар са хьуьруьз гьар са кIвалив агакьдай
Экуьн шагьвар хуш бегьер хьиз авахьдай
Лезги сес я лезги чилин лезгивал

Хайи чIал хьиз хайи чилин синер я
Зар жуьредин атир галай гевгьер я
Йифиз йикъуз ачух жедай сегьер я
Лезги сес я лезги чилин лезгивал

Галукьайлай хьайи чIалан ширин ван
Муьгьуьбатдив ацIузва кьве жегьил чан
Намус михьи галай вичихъ михьи тан
Лезги сес я лезги чилин лезгивал

Са бязибур алахъда чIал хуьх лугьуз
Чидай касди гадардач ам са чIавуз
Хуш нагъмедал яб гайилай гьар йикъуз
Лезги сес я лезги чилин лезги вал

Ашукь Шемшир са дагъ хьана къарагъна
Къведай несил патал са гаф сурагъна
Чуьнгуьр кьуна мани лугьуз гьарагъна
Лезги сес я лезги чилин лезгивал


Рецензии