Четин Тушни

Ин дуьньядин гьални авгьал
КьатIун тавун четин тушни
Инсанрал къе гъизвай завал
Акун тавун четин тушни

Багърийрал жезмач ихтибар
ГьакI кьуншияр жен фендигар
Къе чун гьатай ихьтин йикъар
Акун тавун четин тушни

Гьакьлудан гаф батIул ийиз
Нагьакьдан чIал кьазва виниз
Дуьзвал хуьдай са кас вилиз
Акун тавун четин тушни

Югъ кьандавай жезва бетер
Дуьньядикъ амач са кефер
Душмандин акъудна вилер
Акун тавун четин тушни

Ашукь Шемшир гьикьван фикир
ЧIугваз халкьар хьанва есир
ГьикI жедатIа къведай эсир
Акун тавун четин тушни


Рецензии