Сад лагьай май

Алукьна къе сад лагьай май
Тебиятдин гуьрчек са пай
Алатнава хъуьтIуьн къай гар
Сад лагьай май мубаракрай

Майдиз вичин файда ава
Ам кьатIудай багьна ава
Гьар са йикъаз къайда ава
Сад лагьай май мубаракрай

Ашукь Шемшир шад инсан я
Гатфарин гьава масан я
Цуьк акъайна вуч хъсан я
Сад лагьай май мубаракрай


Рецензии