Тягни-штовхай

Ти то тягнеш до себе, то  штовхаєш бездумно
Скільки разів було це зимою, а скільки ще буде після?
Але як завжди твоі очі невинні та оргазми сильні множинні
Заспокоюють гнів мій, коли від образи надуваюся бубном
Тож нехай не кінчається тільки нам двом зрозуміла
Таємнича й прекрасна пристрасті нашоі незавершена пісня


Рецензии