Рэхмэт улларым исеменнэн

  Яу кырындагы улларым исеменнэн
  Килэ сезгэ рэхмэт эйтэселэр.
  Фэрештэлэр саклап йоретсеннэр
  Белмибез алда ни курэселэр.

  Рэхмэт йорэк жылысын булэ белгэн
  Хэр-бер абый,апа,дусларга.
  Тыныч йокласыннар балалар дип
  Керэлэр безнен очен утларга.

  Рэхмэт сезгэ барыгызга чиксез
  Ярдэм кулы суза белгэнгэ.
  Куздэ яшь кипсэ дэ йорэк сызлый
  Ачы язмышны яшлэй кургэнгэ.

  Мул тормышларда яшэп туганнар
  Онытылмасын курше кулэмнэр.
  Ялгышып та тошлэргэ кермэсен
  Яуларда улларым кургэннэр.

 
 


Рецензии