Жив ть з богом

На серце навіває смуток тугу,
через війну невесело мені,
так хочеться поплакатися другу
бо ми усі живем,мов у пітьмі.

Бо те,що відбувається у світі-
це Божа кара нам прийла від неба
Ісуса ми усі покірні діти,
Господь терпів,і нам терпіти треба.

Всім дав Господь життя на цьому світі 
надіявся,що ми колись збагнем,
та замість того,щоб добро творити...
живем усі одним-єдиним днем.

Що буде завтра з нас ніхто незнає,
до Бога не звертаємось,не йдем,
плоди гріхів - сьогодні пожинаєм,
що сіяли в житті - те і  пожнем.

Нехай ніхто із нас не забуває,
що буде лиш для тих,у РАЙ дорога,
хто доброту у своїм серці має,
і хто дотримується всіх канонів БОГА.

Та доки ще не пізно-схаменіться,
до ГОСПОДА із молитвою зверніться,
лишилось зовсім вже мало часу,
я на колінах ВАС усіх прошу...


Рецензии