Алiшер Кийом. Рубоi 698

Рубої 698

Безсониця, Хаййом, чи Ваш рубойот я прочитав до середини,
Раз не дізнатися нам, як справи йдуть в України?
А купували б на базарах Ви тепер глечики для вина з глини?
І як на це тепер дивилися б муджахеддини?


Рецензии