Про кохання

Зими ще не розстанули сніги,
з'являються у лісі перші квіти,
усі чекають настання весни,
вона приходить,щоб когось зігріти.

Таке буває часто навесні
в дівочі сни вривається любов,
бурхливі прояви кохання уві сні,
щоночі заважають спати  знов.

Коли до нас весна приходить рання
дерева розцвітають ніжним цвітом,
в серця людські вривається кохання,
хоч це також трапляється і літом.

А іноді воно приходить взимку,
немов троянда-розцвіте й зів'яне
мов новорічна,зимова сніжинка,
що потім несподівано розстане.

Без зустрічей,безпечних поцілунків,
не може бути щирого кохання,
нажаль любов ніколи не приходить
без сліз,страждань,істерик,розставання...


Рецензии