Мое кохання! За тебе я молюся!

Моє кохання! За тебе я молюся!
Любове моя! Я за тебе борюся.
Ти зернами розсипся по землі,
Ти хвилями зіграй на глибині.

Наповни це вітрило справжнє силою,
Але залишся назавжди щемливо милою.

Любов моя! Описана ти в казках.
Моє кохання - потопай у ласках.
І вірю я в привабливу зорю,
Іду на поклик милого, іду...


Рецензии