Ранок Парижа

- Хто ганяє по Парижу
 Жирну  мишу, мишу рижу?

Наш собака чорний,
Чорний,

Чорний Джміль!

 

Миша скигле, миша  йойка,

А за нею швидко льота,

Наш собака чорний,

Чорний,

Чорний Джміль!

 

- Хто там скаче по Парижу,
Біло – чорне, чорно – риже?

- То кота ганяють миша  й наш собака чорний,
Чорний,

Чорний Джміль!

 

- Що за вереск у Парижі?
Жінка лається, бо  в крижі
Їй вчепились котик, товстА миша,

Й наш собака чорний,

Чорний,

Чорний Джміль!


Рецензии
Іє, як чудово! Поставили на вуха увесь Париж))
З теплом та посмішкою))

Ия Ратиашвили   17.02.2024 21:30     Заявить о нарушении
Ія, величезна подяка! Дуже рада вашому візиту!

Ия Ильянова Наталия Гончарова   18.02.2024 16:29   Заявить о нарушении