Чистимо душу

Недобре, що маєш долю ти загажену, але,
Неважаючи на час лихий цей нинішній
Рукави добре закотивши і з поміччю Всевишнього
Вичухраємо душечку твою всю грішную
І так вселенське горе наше всеосяжне
Стане зовсім непримітне і мале


Рецензии