Хочу летiти до тебе

Давай посміхатись, як це роблять дiти,
Це одне з кращих явищ,
Що нам дарує вередлива природа
І не важливо,хто там що скаже,
Чи якою буде надворі погода,
Пишу вірші тобі, а хочу летіти
І будь що буде, бо знаю,-
Ти як дитина дрібницям вмієш радіти
І в моєму житті ти дуже цікава і гарна пригода


Рецензии