Про кохання

В своєму написав колись вірші,
любов буває пізня,або рання
коли зустрілися самотні дві душі,
насправді ж,загадкове це кохання.

Немов два потяги із "Укрзалізниці",
зустрілись між собою разом знов,
нема різниці у якому віці,
зустрінеш ти в житті свою любов.

Буває досить часто у людей,
вируюча у жилах грає кров,
від вигаданих мрій і їх ідей
захоплення і гріх-це не любов.

Як злагода відсутня у сім'ї,
це кожен з читачів напевно знає,
ніхто не хоче жити,мов в пітьмі,
бо без кохання- щастя не буває.

А без взаєморозуміння  і поваги
всі читачі віршів повинні знати,
заради всіх принижень і зневаги
своє життя - не варто марнувати.


Рецензии