Усе закiнчиться колись

Проходить шторм, минає бриз,
Зникають хвилі зла…
Усе закінчиться колись –
Які щемкі слова..

Життя – не вічне, знаю я,
Усе свій має строк:
І дні відходять в небуття,
І час нічних зірок…

Час править плином літ, сторіч,
Його не мучить щем.
Повинна закінчитись ніч,
Щоб розпочався день.

Летять секунди в світ пітьми,
Згасають, як свічки,
У книзі Вічності нові
Верстають сторінки …


Рецензии