Вчителi

Дні ідуть і ро;ки минають,
Усе повертають на круги свої,
І хоча життя за спиною,
Наза;вжди зі мною вчителі мої.

Їм усім пошану складаю,
І вдячно схиляюсь низько до землі,
Віддали; здоров’я і сили,
У світ проводи;ли вчителі мої.

Вже давно образи забуті,
І ро;ки, мов судді, все простили нам,
Відвели; тривоги і бо;лі...
Щасливої долі нашим вчителям!

Стрімко мчать життів наших коні,
І в мене на скронях також сивина,
Вас, прості, близькі; мені люди,
Душа не забуде, збереже вона.

18.08.2019


Рецензии