Вiн пройде по небу немов посуху

Він пройде по небу немов посуху,
Опустившись снігом на черемху,
Вранці загляне Сонця промінчиком.
Відкриє пам'ять мідним ключиком.

Зі смартфона Старої фотографією,
Відео обривком з епітафією
Про себе нагадає, знову оживе.
Теплою сльозої в долоньку впаде.

Рай солдатський вірю, десь ховається,
Військовою частиної Бога значиться.
Полеглі Герої, в тому впевнений я,
До нас у снах приходять у звільнення.


Рецензии