Часто думаю я про тебе

Часто думаю я про тебе,
Поглядаючи в сине небо,
Твою зірку я там шукаю,
Бачиш ти мене, відчуваю.
Розлучилися ми з тобою,
Пустота тепер поряд зі мною,
Там, у небі тепер живеш,
Промінцем сонця вісточку шлеш.
Часто згадую та сумую,
Що Господь дав долю таку,
Хай тебе там  він  береже
Біля нього, в раю ти вже.
Ну,  а в  пам’яті  поряд ти,
В серці разом ми назавжди.


Рецензии