Добро i зло

Війна на все відкрила очі
І розділила світ навпіл:
Хороше – на одному боці,
Все інше – сніп кривавих стріл.

Від ласки – у душі світліше,
Тепло – натхнення джерело!
Є думка, що добро – сильніше
І здатне побороти зло.

У світі зараз неспокійно,
Вирує жевриво війни.
Та успіх буде неодмінно!
Добро здолає холод тьми!

Багато є людей байдужих,
Та більше чуйних все ж таки!
Зламають милосердні душі
Підступних варварів пастки!


Рецензии