Материнське серце

Серце рветься на частини,
Гіркі сльози як той дощ.
А  думки  як  павутиння,
Заснували  уже  мозг.

День короткий, а ніч довга,
Нам би спокій на землі.
Та веде кудись безодня,
Й нема  спасу від  війни.

Лиш  надія  на майбутнє,
Душу  трохи  зігріває.
Дні  минають  незабутні,
Нас війна всього лишає.

Де прокинемось, що буде,
Мов у пеклі  всі живем.
Хтось захоче..не забуде,
Коли  все  переживем.

І  здригається  земля,
Вся ізранена до крові.
Бо  сини  наша  броня,
Всі  стоять  на  полі бою.

Нам приходиться чекати
Коли скінчиться війна.
Цього хоче кожна мати,
Щоб  не  рвалася  душа!!!


Рецензии