Тихо навкруги. -квартон-

Тихо-тихо навкруги!
Тільки зіронька сяє.
Темніють далекі дороги,
Диск нічний випливає.

Мріє нива під зорями-
Тихо-тихо навкруги,
Спить село під тополями
Від важкої напруги.

Світяться вуличні смуги,
Тіні кидають хати.
Тихо-тихо навкруги:
Ніч досягає мети.
 
Ранком  трави з росою-
Сонячні райдужні слуги,
Сірий туман над рікою:
Тихо-тихо навкруги .
 
03.01.2024


Рецензии