Романтика ночi-квартон-

Зоряне небо-романтика ночі,
Любов'ю та щастям наповнені очі.
Закохані  мріють під спів соловейка-
Розмов так багато,а ніченьки жменька.

Мрії під небом хай будуть  пророчі,
Зоряне небо- романтика ночі,
Трави духмяні ,десь коник стрекоче,
 Б'ється схвильовано серце дівоче.

Сонечко ранком освітить дорогу,
Та заспокоїть сердешну тривогу.
Зоряне небо- романтика ночі:
"За милим піду,куди він захоче."

Джерельно- прозорі ,заміряні душі!
Життя їм здається в райдужній смузі!
Хай світяться щастям замріяні очі,
Зоряне небо - романтика ночі.

15.12.2023


Рецензии