duty

i always work

mum texted ,
it's either of two :
i love work
or
work loves me .

how pathetic.

can i just hold my duty
on the playground , mum ?

i never had it .
getting away
scot-free .
happy
smiling
just
flee


wired
desired
in me


Рецензии