свет мой

Ина ура ц1ухлай :ххирарив на вин?
Уруглай акъара, ттул яруннивун,
Лаласун къашайрив ттул туннурдавух,
Жюр жюр т1ий нанисса, эшкьилул макьан

Оьрмулул аргъирай лавхъсса, чаний, чаний
Ттул х1акьсса асардал гьануй, чаний, чаний,
Умуд бур ххирама, вищал, чаний, чаний,
Талих1рал заллухъру хьунсса, чаний чаний

Инара багьана,  мурччаву пишлил,
К1ирину нанисса, ххарисса макьлил,
Инара бургъил нур, ттул иттав лавхъсса,
Ттула ххираминнайх, к1идач1лач1исса


Рецензии