про тишу

...прошу тиші, тиші, тиші
для мелодії простої,
для цього пливкого вірша
від душі, для супокою,

для знечуленого вуха
хай шумлять альти-комиші,
най притишиться ядуха,
тиші прошу, тиші, тиші...


Рецензии