Спявай, мой край

Паводле верша Таццяны Цвіркі “Беларусі”


Тут мой родны край,
Любы край спявай, спявай.

Мне дазволіў Бог нарадзіцца,
На прыгожай, пявучай зямлі,
Тут спяваюць азёры, крыніцы,
І лясы, і лугі, і палі.
Песня тут у паветры струіцца:
Шчэбет ластаўкі, трэль салаўя.
Разам с табою, родная мая зямліца
Песню спяваю і я.

2020г.
Эдуард Кавальчук


Рецензии