За перше кохання тобi подяка, милий

За першеє кохання тобі подяка, милий.
За перший поцілунок, ніжність губ і рук.
За квітів польових букетик кипень-білий.
За першеє "ЛЮБЛЮ", за гучний серця стук.

Я почуття святе пронесла крізь всі роки.
Воно допомагало краще жить, добро творити.
Ділитись щедрістю душі, писать наївні строки
І все-таки любити, весь світ навкіл любити.


Рецензии