Похлава варэнику!

Dfh'ybr - ofcnmz gjrhjdbnkm?
Jn uhecnb jy nb,z bp,fdtn$
Yj tckb ns e;t dtctksq?
Nj yb gfvj;bn jy nb,'

Pfx'v nfulf nb,' dfh'ybr&
Jnlfq tdj fjve? rnj gkfxbn
F cfv dfpmvb b c]tim gbxtyre -
F,jzv ,elbn [fhfij!

16.02.2013.


Рецензии