Nu mi-ati lasat la viata nici o sansa

M-ati omorit cind inca nu eram nascut,
Cand eu nici n-am vazut lumina zilei!
Spuneti-mi, ce rau v-am facut,
C-asa ati procedat cu mine?!

Si se parea, ca voi mi-ati dat viata,
Dar tot voi fost-ati cei, ce ati curmat-o
Si n-ati dorit sa ma tineti in brate,
Voi viata mea ati sfarimat-o!!!

Dac-ajungeam la tinerete,
Poate eram un nu stiu cine,
Dar poate ca la batrinete
Chiar eu va dam un colt de pine...

Dar... Nu va mustra constiinta,
Dormiti la timp si va e bine...
Eu strig acum din nefiinta,
- DE CE M-ATI OMORIT PE MINE?!!!

          02 februarie 2024


Рецензии