De unde incepe patria?

Ma intreb, de unde incepe Patria? Ea incepe de la casa parinteasca, unde odata cu laptele mamei am supt dorul de codrul verde si de lunci, de pasari si de animale, de drumul batatorit, ce serpuieste pe sub arborii inalti care-l umbresc, de fantana de la poarta. Acolo, la casa parinteasca, in braiele dulci ale mamei, am invatat a iubi oamenii si tot acolo am aflat despre Creatorul acestei lumi minunate. Si unde nu m-asi afla, in care colt a lumii, dorul iar si iar ma va aduce aici, in tara mea, in casa in care am copilarit si am crescut.

Fii binecuvintata, tara mea de basm! Intoarce-te cu fata spre Dumnezeu, Creatorul tau si El va face sa curga riuri de binecuvintare peste tine, te va pazi si-ti va da pe veci Pacea Sa!!!!

                03 februarie 2024


Рецензии