Fii binecuvintata, viata

         (Autor - Ciorescu Galina)

Iubesc viata in orice ipostaza a ei!!!! Da, eu stiu ca inbatrinesc. In schimb acum am mult mai multa intelepciune si experienta ca atunci, cind eram tinara si faceam prostii cu duiumul!!!!!!

Da, sesizez ca am riduri. Dar cit am suferit pentru fiecare dintre ele!!! Ele sunt cartea de vizita ale acelor suferinte si ale acelor vremuri grele. N-asi vrea sa dispara nici unul din ridurile mele!!!

Da, stiu ca acum mai greu ma misc. In schimb cita libertate am!!!! Pot sa plec oriunde doresc, pot sa fac ceia ce vreau! Nu mai sunt limitata si stresata ca atunci, cind zi la zi eram la serviciu si copiii imi erau mici!

Am ajuns la concluzia, ca nu e deloc rau sa imbatrinesti! Si mai ales atunci, cind il cunosti pe Domnul si stii, ca viata nu se termina aici pe pamint, ci ea va continua in Ceruri!!!!

De aceia savurez fiecare clipa lasata de Domnul pentru mine aici si ii multumesc pentru fiecare binecuvintare!!! Ma bucur, ca pot sa imbatrinesc! Multi sunt acei, care au fost lipsiti de acest Har! De aceia voi lauda pe Domnul care ma tine in palma Sa atotputernica si se ingrijeste atit de minunat de mine!!!

SLAVA SI GLORIE NUMELUI TAU, ISUS!!!!!

             03 februarie 2024


Рецензии