So rat ratjatyr tatedyr...

So rat ratjatyr tatedyr,
Foroske rosphenela ventro.
Ivja zneves javela svenko.
Kurko, ne fen;tra zakerdy.

A kokori ; dzhidy i nat.
Nisyr niso na paruvesa.
Zaripir, kon javja syr vesna,
Udzhjala sygo syr lynaj.

Oblela tut te na roves,
I otmekela vast tro pravo…
Koli phenela: «Na bistrava»,
Bistrela pre javir dyves.

15.04.20



Опубликовано в: Journal: The Annual Lecture on Exile in Comparative Literature
and the Arts-ALECLA. Anticus Press, Constanta, 2021. P. 123.  ISSN 2668-3466, ISSN-L 2668-3466
 


Рецензии