Тебе чекаю...

Я мабуть теж сьогодні не засну,
бо вітер за вікном знов шаленіє
а я тебе чекаю,як весну,
що моє серце ласкою зігріє.

Спокуси легковажні обмину,
тебе чекаю.наче чародія
і ніжності бездонну глибину
моя тендітно-трепетна надіє.

Тривога невиразна в грудях б'ється,
душа моя знесилена тремтить,
невже над нами доля знов сміється?,
невже я марно жду священну мить.

Та сумнівів зневіру прожену,
бо я тебе чекаю,мов весну...


Рецензии