Подивлюсь на тебе

Подивлюсь на тебе. Насолода!
Подарую і ласку, і ніжність.
Зрозумій, як же болісно шкода,
Якщо наша любов кане в Вічність.

Так хочу доторкнутись долонею,
Та піду в свою мниму я гордість...
Як наказано нам за долею:
Не спасуть ні характер, ні скромність.

..............


Рецензии