Мир та любов

В Душі давно вже йшла  війна,
а плоть тремтіла.
В полоні відчаю була,
в полоні жила.

Війну в Душі що б зупинить,
чужий не взмозі.
Тільки сама Душа за мить,
 любовью зможе.

Любов в Душі коли живе,
 нема печалі.
В полоні щастя проживе
 вона надалі.

На світі все була війна,
Земля тремтіла.
В полоні відчаю була,
в полоні жила.

Війну у світі зупинить,
один не взмозі.
Тільки разом всі за  мить
любовю зможем.

Земля в любові оживе,
 та без  печалі.
В мирі, в щасті проживе,
 з нами надалі.


Рецензии