Мро камло

На дыкхэла сыр прэ момэлы,
На яваса сыр маро тэ лон,
Ёв рискирла миро кажно лыл,
Кажно лыл рискирла мро камло.

Годла дэл, кошэл, а мэ кхэлав,
Марлапэ бахтятыр о ило,
Ёв рипирла миро кажно лав,
Кажно лав рипирла мро камло.


Опубликовано в: Современная литература народов России. Поэзия: Антология. М.: О.Г.И.,  2017. С. 445. ISBN: 978-5-94282-785-4


Рецензии