про бриндушу i катушi

Майорять навкруги
Білі до одурення
Непорушні сніги
І твоє знечулення.
Як повіють вітри
Теплі, наче оплески,
Зазирнуть догори
синьоокі проліски.
Талина, талина -
На снігу, на білому,
Мов знамення тепла
Долу сполотнілому.
Ніч катує весну
Лютими катушами.
В лій не злити війну
Віршиком з бриндушами.


Рецензии