Про школу

Сумні частенько я вірші пишу,
бо не таке "ЦАБЕ" Чубенко вчене,
Вам написати черговий спішу,
хоч цей - також,не виняток у мене.

Скоріше,вийшов знову вірш сумний,
і хоч триває рік давно навчальний,
процес навчання - дуже сумнівний,
та буде вірш  для молоді повчальний.

Планують так,тепер шкільні програми,
"Несіть у школу гроші, й немалі,
батьки шановні,любі тата й мами"-
у школах всіх - і в місті, і в селі.

Знання у школах, у дітей низькі
біжать у бомбосховища всі разом,
і старшокласники,середні і малі
всі школою,або,окремим - класом.

Отак і мій онук, тепер Богдан,
із дітками в місцевій школі вчиться
сидить у сховищі,то вдома по-онлайн,
якій він може грамоті навчиться?

Як з'являться весною ніжні квіти
щоночі мир,усім на світі сниться,
до школи знову підуть наші діти
і знов процес навчання відновиться.


Рецензии