Тим, хто втратив...

Я не можу без плачу дивитись на всі ці активи...
Є почуття, що можна лишитись життя...
Дурне відчуття, дурне сприйняття ситуації...
Втрачений час і ненависть до всього майна...


Цей вірш посвячується людям, котрі вчинили самогубство по причині втрати грошей на фондових ринках...


Рецензии