Ах, ох...

Ах-ах-ах,  гарно ти ротик відкривала
Піірнуть би в нього, та й надовго
Ох-ох-ох, десь так. аж до понеділка
А потім можна й регулярно,
Щоб не сохла, лежачи без діла, а дуділа,
Й еротично щебетала- тьох, тьох, тьох
Дорога моя, в віках оспівана сопілка!


Рецензии