Очередная детская выдумка

Тебя троллят? Пытаются опорочить и дискредитировать? Блокируют в информационном пространстве? Поздравляем. Это успех. В наше время - это действительное признание.

7. Блажени миротворцы, яко тии сынове Божии нарекутся
8. Блажени изгнани правды ради, яко тех есть Царствие Небесное
9. Блажени есте, егда поносят вам, и ижденут, и рекут всяк зол глагол на вы лжуще, Мене ради. [Блаженны вы, когда будут поносить вас и гнать и всячески неправедно злословить за Меня].
Радуйтеся и веселитеся, яко мзда [награда] ваша многа на небесех.

https://rus.hitmotop.com/song/48211543

19.01.2024


Рецензии