Жир ана елый буген

  Кояш чыкмый,сорем каплаган,
  Жил исэ,жан ошетеп.
  Янган йорэгенен очкынын,
  Салдат йори,олэшеп.

  Ак карлар яумый монда,куптэн,
  Янгырлар тошэ,канлы.
  Акопларда жылы табалмый
  Ябынган юрган,карлы.

  Кулында анын,тимер мылтык,
  Индэ,яралы салдат.
  Барсын фэрештэн,канат жэеп
  Алдан, шарлардан саклап.

  Адым саен, янган машина,
  Янган салдат,янында.
  Куплэр кулсыз,аяксыз,жансыз,
  Котэ аны,яланда.

  Кояш чыкмый,сорем каплаган,
  Жир ана елый,буген.
  Утеп, кояш нуры керэлми,
  Дроннар каплаган,куген.
 


Рецензии