et cetera

Вподобати, подзьобати, зганьбити.
Отруйний смак церковного вина.
Несповна зречення мелодія трембіти:
et cetera, et cetera, et cetera.

Як гладко не мереж, життя суконне,
і правду комірцем не відстебнеш.
У серці ніж, Лукреція. Свободна.
- Чи правда це ? - Еге ж, еге ж, еге ж.

Світлина: Рембрандт Харменс ван Рейн. Лукреция


Рецензии