Зимонька

Зимонька якась не звична
Видалася трохи сніжна
І ти наче летиш
Та дефілюєш феєрично
Це одна з найкращих сцен,
Так, як наче у ві сні
Та сніг не зна про це
 І відчайдушно пада
А ти змахуєш сніжинки ніжно
Що гуртом липнуть на твоє лице


Рецензии