***

Буьйсанна хан йоцуш набарха ваьлча,
Мерзачу ойланехь ахь дагалаьцча,
И безам туокхо луш бацахь хьан Дагна,
Хьуна ма мотталахь
Йо1 йеза хьайна.

Урамехь и йог1уш цуьн амат тайна
Кийрара дилха Дог цадаьллехь т1ома,
Хьайн кхоллам ахь цуьнца оьшуш дац леха ,
Дахарехь ирс дайна лелар ву веха.


Рецензии