Авжеж, не Цезар

Не  стільки  брудер,  скільки  бруд,
Ще  лицар  відомства  облуд,
Де  флеймить  недолугий  флуд
Авжеж, не  Цезар,  радше - Брут.


Скрутивши дулю всім зі скрут,
Монблан створивши з людських груд -
Се  не вважаючи  за  труд -
ГолОсить: "Брудер я, не бруд!"


Рецензии