Серця твого стук т

Серця твого стукіт лине аж до моіх судин
Коли, ширяючи по Всесвіту туди-сюди,
Дивлюсь на світ цей кончений
Й Богом покинутий навік
А душечка твоя басами грубими бринить
Мов каже: - зупини цей чорноі енергіі потік!


Рецензии