Кайтам эле язларга

  Уйларымны салып юлларга
  Булдым жырлар язарга.
  Кар-бураннары туздырып
  Кайтам эле язларга.

  Таннарын сызылып атканда
  Йорэгем ярсып тибэ.
  Очырашулар насыйп безгэ,
  Кояш нурларын сибэ.

  Юлларым тоште авылыма,
  Сагынып син коткэнгэ.
  Жырларым чыга ташып-ташып
  Ялан тэпи уткэнгэ.

  Бураннар туздырып авылым,
  Очып кайтам кошлардай.
  Карлар капласа да юлларны,
  Сызылган ул кашлардай.


Рецензии